Καλώς ήρθες!

Live Flash Chat

Stream   status Είσοδος Forum & Portal - Πατήστε εδώ
Your System Information: Your IP:
Master Computing Forum

Master Computing InfoΆμεση πρόσβαση στο Forum

* Για να μπορέσετε να μπείτε στο forum κάντε δεξί κλικ πάνω στον σύνδεσμο
(Άμεση Πρόσβαση στο Forum) που βρίσκετε ακριβώς πάνω απο εδώ και
ανοίξτε το σε νέα καρτέλα.


Με εκτίμηση,
Profiler

Rules Book

Οι κανονισμοί του Blog μας
Γειά σας,
Σας καλωσορίζουμε στην παρέα μας και σας ευχόμαστε καλή διαμονή

Ακολουθώντας τους παρακάτω κανόνες λειτουργίας συμβάλετε στην καλή λειτουργία του Blog μας : 
Γενικοί Κανόνες:

1) Αναφορές - Αρχεία - Σύνδεσμοι (Links) και κάθε είδους διαφήμιση προς άλλα Sites/Forums με παρόμοιο περιεχόμενο με το δικό μας δεν επιτρέπονται παρά μόνο σε συνεννόηση με τους Administrators και τους Moderators του Blog.

2) Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί και να μην τσακώνεστε με οποιοδήποτε άλλο χρήστη για οποιοδήποτε λόγο.

3) Κάντε σωστά posts ώστε να διευκολύνεται και να ενημερώνεται καλύτερα τους υπόλοιπους χρήστες.

4) Ψάχτε (search) πριν κάνετε post. Αν το θέμα και το περιεχόμενο που θέλετε να βάλετε έχει ήδη δοθεί από άλλον, μην το κάνετε post ξανά.

5) Αν παραβιάζετε τους κανόνες θα πάρετε μία προειδοποίηση. Αν συνεχίσετε να τους παραβιάζετε θα διαγραφείτε.

6) Ενοχλητικά (spamming) posts ή μηνύματα δεν επιτρέπονται. Κατά συνέπεια δώστε posts που θα περιέχουν κάτι χρήσιμο για τους άλλους.

7)  Κάντε μια περιγραφή του τι είναι αυτό που κάνετε post γιατί υπάρχουν χρήστες που δεν γνωρίζουν αρκετά πράγματα. Επίσης πρέπει να βάζετε και μια τουλάχιστον εικόνα σχετική με αυτό που βάζετε για να διευκολύνεται τους άλλους χρήστες.

8)  Οι moderators παίρνουν αποφάσεις και οι administrators έχουν τον τελικό λόγο.

9) Κάντε την ερώτηση σας στο Live Flash Chat μια μόνο φορά και αν δεν μπορεί εκείνη τη στιγμή κάποιος χρήστης να σας βοηθήσει μην επαναλαμβάνεται την ίδια ερώτηση. Κάντε ένα post στην Βοήθεια η στο κατάλληλο τμήμα του Forum μας κι θα σας βοηθήσουμε εκεί γρηγορότερα και καλύτερα.Είναι πιο εύκολο να αναλύσουμε και να συζητήσουμε εκεί το πρόβλημα σας. Επίσης κάποιος άλλος χρήστης που έχει την ίδια απορία με εσάς θα δει τις απαντήσεις εκεί και δεν θα χαθούν σε αντίθεση με το Live Flash chat και θα ενημερωθεί και με e-mail.

10) Μην στέλνετε προσωπικά μηνύματα (Pm's) στους Admins/Mods χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο και ειδικά για ερωτήσεις που μπορ
Στο Live Flash Chat δεν επιτρέπετε η ανάρμοστη συμπεριφορά προς το Staff και άλλα μέλη.ούν να γίνουν στο Blog.

11) Στο Live Flash Chat δεν επιτρέπετε η ανάρμοστη συμπεριφορά προς το Staff και άλλα μέλη. Σε τέτοια περίπτωση ο Moderator ή o Administrator που είναι On-Line στέλνει ενα προειδοπητικό μήνυμα στο μέλος που έχει ανάρμοστη συμπεριφορά και κάνει post στους Warning Users. Σε περίπτωση που συνεχίσει το ίδιο o Administrator ή ο Moderator του κάνει λάκτισμα (Kick). Αν η κατάσταση επιδεινωθεί τότε ο Administrator η
ο Moderator ξεκινάει να κάνει στο μέλος διαδοχικές Απαγορεύσεις(BAN) ξεκινώντας απο την 1 ώρα μέχρι και 6 ώρες. Δικαιώμα Μόνιμης Απαγόρευσης έχει μόνο ο Site Owner. Οι Moderators αναφέρουν το μέλος στον Site Owner για Permament Ban.

12) Οι Moderators οφείλουν να ενημερώνουν για τυχόν προβλήματα του Blog τους Administrators. Επίσης να ενημερώνουν και να καθοδηγούν τα μέλη για τη σωστή χρήση του Blog και όλων των τμημάτων του. Ακόμα να φροντίζουν και να ελέγχουν τα forum και τα posts.

13) Tα μέλη μπορούν να συμμετέχουν ενεργά σε όλα τα τμήματα του Blog και να ακολουθούν τις οδηγίες των Administrators και των Moderators. Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορούν να επικοινωνούν μαζί τους είτε στο Flash Chat είτε κάνοντας post στο ανάλογο τμήμα.

Με εκτίμηση,
Το Master-Computing.
Αναρτήθηκε στις 11:31 π.μ. από τον/την Master-Computing και προστέθηκαν | 0 Σχόλια »

Live Video Clips Auto DJ


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com